Kendi Yazılarımı Yazmaktayım Özgün Yazılarımız ile Karşınızda olacağız.Teşekkürler.

18 Eylül 2012 Salı

Google+ 400 milyon kişiye ulaştı


Sosyal medya devleri Facebook ve Twitter artık Google'ı enselerinde hissetmeye başladı.

Google + kullanıcısı aşağıdaki bahsedilen  nedenlerin muhtemel olduğu kanaati ile artmakta.Bence bu sayının artışında blog yazarlarının aldığı hesaplarda etkilidir diye düşünüyorum.Sizlerinden yorumlarını bekliyorum.

Zira Google'ın sosyal ağı Google+, yaptığı son açıklamada aylık aktif kullanıcı sayısını 100 milyon kişi olarak açıkladı. Google+ Ürün Müdürü Vic Gundorta, son dönemde 400 milyon kullanıcının da sosyal ağa katıldığını söyledi.

Öte yandan geçtimiz ay açıklama yapan sosyal paylaşım sitesi Facebook,  aylık 955 milyon, günlük ise 552 milyon aktif kullanıcıya ulaştığını duyurmuştu.

Bir diğer yandan sosyal ağlar arasında 1 milyara yaklaşan kullanıcısına rağmen bu yıl sadece 72.7 milyon dolar reklam gelirine ulaşan Facebook, mobil reklam konusunda gerekli adımı atamadığı için Twitter'ın gerisinde kalmıştı. 

Yılın ilk 6 ayında Facebook'u neredeyse ikiye katlayan Twitter'ın, kurumsal şirketler için önemli bir reklam mecrası olarak görülüyor.

Google+'nın ise Gmail, Youtube ve başka nedenlerle Google hesabı almaya zorlanan kullanıcıların sayısıyla bu rakamlara ulaştığı söyleniyor.

Hürriyetten derlenmiştir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için Teşekkürler.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Teknolojik Haber. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Paylaşım Butonları

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites